• Foto wedstrijd Pasen
  • Foto wedstrijd Pasen

Foto wedstrijd Pasen

Tijdens Pasen hebben een hoop enthousiaste instagrammers meegedaan aan de foto wedstrijd Pasen georganiseerd door instawalk078. Dit leverde een reeks leuke en sfeervolle foto’s op. Wat de deelnemers moesten doen? Simpelweg een foto maken van hun Pasen. Versierde paaseieren, paas ontbijtjes, paashazen, zoekende kinderen noem het maar op. Het paasgevoel kwam helemaal naar boven. Uiteraard is en blijft een wedstrijd een wedstrijd en er kan er maar 1 de winnaar zijn! De winnaar is nu de gelukkige eigenaar van het mooie boek: “Happy Man” Benjamin Herman t.w.v. €39,90. De resultaten van de wedstrijd zijn onder aan de pagina te zien!

 

Benjamin Herman is een muzikant die door zijn energieke uitstraling uiterst fotogeniek is. Peter van Breukelen (fotograaf) volgde Herman een jaar lang met zijn camera en dat resulteerde in het fotoboek “Happy Man” Benjamin Herman. In 2007 ontving Peter van Breukelen de Zilveren Camera in de categorie kunst, cultuur en entertainment voor de oorspronkelijke portret reeks van acht foto’s. In 2008 werd het boek met 55 zwart-wit foto’s gepubliceerd. Een aangename sfeer is op iedere foto te voelen en het plezier en enthousiasme druipt ervan af.

Naast de mooie foto’s van Peter van Breukelen verzorgde Maarten Walraven (eigenaar reclame- en communicatie bureau BrandYard) de typografie en het design en  Jules Deelder de poëtische bijschriften.

[instapress tag=”instapaascontest” piccount=”45″ size=”110″ effect=”0″]