• Instawalk Oktober Nature Breda
  • Instawalk Oktober Nature Breda
  • Instawalk Oktober Nature Breda

Instawalk Oktober Nature Breda

Vandaag, zondag 21 oktober, was een prachtige dag voor de Instawalk door de natuur in de omgeving van Breda. Ruim 25 walkers hadden  zich verzameld bij de pannekoekenboerderij Huis ten Bosch aan de Bredaseweg 72 in Chaam. Een aantal walkers waren uit Rotterdam afgereisd naar de lokatie dicht bij de Belgische grens. Deze keer werden we tijdens de Instawalk vergezeld door de gids Ron Jalving. Hij wist veel te vertellen over landgoed Hondsdonk en het coulissenlandschap.

De wandeling liep door het bos liep langs vele soorten paddestoelen. Alle kleuren, soorten en maten kwamen voorbij. Na de wandeling werd er zichtbaar genoten van de heerlijke paddestoelensoep die Ralf Geerts namens de soepfabriek klaargemaakt had. De soep werd door groot en klein heerlijk opgegeten waarna de Instawalk Nature ten einde kwam. De meesten namen daarna nog een heerlijke pannekoek in het restaurant en gaven aan uit te kijken naar een volgende walk. Namens de organisatie iedereen enorm bedankt met in het bijzonder:

Ron Jalving van www.upswing.nl voor de mooie route en begeleiding en Ralph Geerts voor de heerlijke soep.

 

Instawalk-Nature from BrandYard on Vimeo.

Onderstaand een selectie uit de foto’s die op Instagram onder #instawalk076 te vinden zijn

Wil je je foto’s afdrukken? Dan heeft de website www.printagreat.com een korting van 2 euro. Gebruik de code: UFX5JTWYX6

[instapress tag=”instawalk076″ piccount=”147″ size=”110″ effect=”0″]