• Instawalk tijdens Cultuurnacht Breda
  • Instawalk tijdens Cultuurnacht Breda
  • Instawalk tijdens Cultuurnacht Breda

Instawalk tijdens Cultuurnacht Breda

Recente Instawalk

 

Voor een enthousiaste groep Instagrammers wordt er tijdens de Cultuurnacht Breda een Instawalk georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst gaan de Instagrammers een aantal hoogtepunten van het programma langs, en geven allen via hun eigen unieke wijze een inkijk op de Cultuurnacht Breda 2016. 

Superleuk dus! Graag vooraf aanmelden zodat je zeker bent van deelname. Het aantal deelnemers is beperkt zodat de ervaring optimaal zal zijn. Stuur een email aan: AANMELDEN en wie weet ontvang je een uitnodiging!

Bekijk de pagina: http://www.cultuurnachtbreda.nl/informatie/fotowedstrijd

Meer informatie:

Cultuurnacht Breda 2016 in foto’s
De Cultuurnacht die op 22 januari plaats vindt in Breda, gaat dit jaar haar online zichtbaar vergroten. Hiervoor is een online fotowedstrijd uit geschreven en wordt een InstaMeet georganiseerd. Zoals altijd zorgen de deelnemers ervoor dat er prachtige plaatjes te zien en te maken zijn.

Online foto wedstrijd 

Alle bezoekers worden opgeroepen de verborgen verhalen te laten zien van de Cultuurnacht door foto’s te maken. De mooiste plaatst men zelf op twitter, facebook en/of instagram met de tags #cultuurnachtbreda #mooistefoto. Alle foto’s worden gedurende de Cultuurnacht vertoond via een live stream en een levend kunstwerk, bij Koffie bij Teun (Lange Brugstraat). De winnaar van deze online fotowedstrijd wordt mede bepaald door het aantal “likes” dat een foto ontvangt. Iedereen kan meestemmen. De jury, het bestuur van Stichting Breda Cultureel en een andere professional, heeft ook een stem en kiest uiteindelijk de winnaar. De foto’s die op 22 januari van de Cultuurnacht worden gemaakt, tussen 19.00 en 00.00 uur, én worden gepost met de tags dingen mee naar een prijs. De prijs is een 40 bij 40 cm afdruk van de winnende foto en wordt uitgereikt op 1 februari.

InstaMeet Instawalk

DATUM Breda, 11 januari 2016

Startlocatie: Koffie bij Teun.

Aanvang: 17:30h

Om je aan te melden stuur een email aan: AANMELDEN en vermeld je naam

Algemene informatie
Kijk voor de exacte begintijden op www.cultuurnachtbreda.nl, passe-partouts kun je hier ook online. Offline zijn de passe-partouts verkrijgbaar bij VVV Breda, de Nieuwe Veste|Bibliotheek Breda, Breda’s Museum, Chassé Theater, MOTI, Mezz, Van Kemenade & Hollaers en de Vrije Boekhandel. De prijzen zijn €9,00 in de voorverkoop en €11,00 op de dag zelf. Houders van een CJP of Bredapas krijgen €2,– korting, kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Bij ieder gekocht passe-partout ontvangt men een lichtgevend hartje. Extra hartjes zijn te koop voor €1,–.